opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Bloembakken

Bloembakken zijn geweldig om de tuin of winkelcentrum op te fleuren. Verhoogde bloembakken zijn in steeds meer zorgcentra een vertrouwd gezicht. Mensen die niet meer kunnen bukken of gehandicapten, kunnen grote voldoening halen uit tuinieren, wanneer de plantjes maar op zit hoogte groeien. Verhoogde bloem- of plantenbakken zijn een uitkomst.

Stapel je eigen bloembak

Bloembakken maak je eenvoudig zelf met palletranden door ze op te stapelen tot de gewenste hoogte. Omdat palletranden zowel in het vierkant als rechthoekig leverbaar zijn, kunnen er verschillende vormen ontstaan. De palletranden zijn gemaakt van stevig, dik hout, die je eventueel kan voorzien van een extra laagje bescherming. Bekleden met antiworteldoek of landbouwplastic kan de levensduur aanzienlijk verhogen.

Tijdelijke  bloembak of afscheiding

Een bloembak op wieltjes is ideaal om een plein of straat af te sluiten voor verkeer, bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest. Maak je eigen verplaatsbare bloembak door een pallet op wieltjes te zetten (kies wel een paar stevige, want een bloembak kan behoorlijk zwaar worden), deze te voorzien van een opstaande rand en daarna te bekleden met plastic  en te vullen met aarde. Paar leuke plantjes erin en klaar is je afscheiding. Nog wel even naar de juiste plek zien te rollen.

Bekijk het assortiment palletranden voor bloembakken hier