opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Landscaping

Bij landscaping wordt er getracht natuurlijke landschappen na te bootsen op uiteraard, kleine schaal. Het landschap is een combinatie van bodem, hoogteverschillen en beplanting. De open weide landschappen op de lage klein en veengrond, zijn heel anders dan de bos en heide op de hogere stuwwal. We zouden geen mensen zijn, als we dat niet graag in onze tuin zouden willen nabootsen.

Gevarieerd terrein maken

Hoogteverschillen maakt u gemakkelijk met palletranden. Ook kunt u verschillende bodemtypes nabootsen met de verschillende compartimenten. Vul de ene bak met zand, de andere klei en wacht af wat er gebeurt. Al snel zal er een duidelijk verschil zijn tussen de begroeiing. Ook kunt u op deze manier vochtige en droge landschapstypes maken. Niet alleen door hoogte verschil te maken met de palletranden, maar ook door de hoeveelheid vocht te variëren.

Houten palletranden, een natuurlijke ondersteuning

Het is geen wonder dat palletranden en landscaping goed samen gaan. Niet alleen past hout prima in de natuurlijke omgeving, ook is hout een duurzaam product. Wanneer op de den duur het hout vergaat, zorgen de wortels van de planten voor de nodige stevigheid. Dat gaat uiteraard niet helemaal op wanneer je een vijverpartij hebt toegevoegd aan je landscaping project. Zorg er dan voor dat je de binnenzijde verstevigd met landbouwplastic, of nog beter, vijverfolie.

Bekijk hier het assortiment palletranden geschikt voor landscaping