opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Opslag en transport: palletranden, een ideale partner

Palletranden besparen ruimte

Palletranden zijn in de eerste plaats bestemd om goederen veilig en heel te vervoeren. Met een rand om de goederen, blijven de producten beter op hun plaats en kunnen niet beschadigen. Bovendien kun je op deze manier pallets op elkaar stapelen en zodoende veel ruimte besparen.

Bescherm uw spullen en bespaar geld

Kwetsbare goederen, die anders snel indeuken, kunnen met palletranden net zo hoog op elkaar gestapeld worden als andere producten. De palletranden zelf kun je zo hoog opstapelen als uw armen of de vorkheftruck dat toelaat. Ook als er onderweg eens geremd wordt, hoeft u niet bang te zijn dat de spullen niet meer op hun plek staan. Dat is dus veel veiliger en op den duur goedkoper omdat beschadigde goederen tot het verleden behoren.

Palletranden voor veilig transport

Een rand om de pallet zorgt bovendien voor extra veiligheid. Producten kunnen niet losraken en van de pallet afvallen. Dat scheelt breuk en voorkomt ongelukken. Vooral daar waar pallets met hijskranen verplaatst worden is het vereist dat de goederen stevig op hun plaats blijven. Maar ok onderweg in de vrachtwagen is het prettig wanneer de chauffeur er van uit kan gaan dat de spullen die hij geladen heeft, in dezelfde toestand gelost gaan worden.

Bekijk het assortiment palletranden hier