opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Winkelinrichting: gebruik palletranden

Originele winkels vragen om een originele inrichting. Palletranden zijn een voordelige keus wanneer u op zoek bent naar natuurlijke materialen. U kunt u er bovendien  alle kanten op. U kunt ze stapelen tot voorraad kisten en dan bijvoorbeeld gebruiken om de aanbiedingen in te presenteren.  Bij veel tuincentra en dierenwinkels zijn de palletranden al te vinden. Met deksel zijn de palletranden ook eenvoudig om te toveren in een tafel waarop u uw spullen nog beter kunt etaleren.

Verplaatsbare elementen

De palletranden zijn goed inzetbaar als tijdelijke winkelelementen . Na gebruik zijn ze eenvoudig in te klappen en nemen weinig ruimte in. Perfect voor een stand buiten of op een braderie. Palletranden zijn zowel horizontaal als verticaal te combineren. De scharnieren zorgen ervoor dat het geheel enorm stevig is en niet zomaar zal omvallen. Wel moeten de hoeken verankerd worden anders klapten de palletranden waarschijnlijk  in elkaar.

Reuze wandrek

Bevestigen aan de muur is ook een mooie optie om een hele wand te vullen met krachtige vlakken, vooral bij gebruik van verschillende afmetingen. Schroef  verschillende onderdelen aan elkaar en er ontstaat een wanmeubel van gigantische afmetingen, perfect voor  het presenteren van kussens, decoratiemateriaal of planten.

Natuurlijke uitstraling van houten palletranden

De houten randen hebben een authentieke en landelijke uitstraling en passen daarom heel goed bij de huidige trend van natuurlijke materialen. Omdat het gebruik van palletranden als winkelinrichting een soort second life is, doet u het milieu er ook nog eens een groot plezier mee. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het imago van de winkel.

Bekijk het assortiment palletranden hier