opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

                BEZORGEN & AFHALEN

Verzenden

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, proberen wij uw bestelling nog dezelfde dag te versturen. De levertijd binnen Nederland is 1 werkdag, naar België is 1 a 2 dagen, voor andere landen geldt een levertijd van 2 tot 5 dagen. Palletvracht kan soms iest langer nemen.

Verzendkosten
Kosten van verzending zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van het product dat u bestelt. Tevens is het aantal producten van belang. Tijdens de bestelprocedure rekent de webshop de verzendkosten voor u uit aan de hand van uw bestelling. U ziet de totale kosten dus voordat u definitief betaalt.

Wij verzenden onze producten als pakket of per pallet. Globaal komt dit op het volgende neer. Producten die onder de 30kg en maximaal 1.50m lang zijn verzenden wij als pakket.

Bestelt u meer van deze 'pakket geschikte' producten dan in 1 pakket past dan rekent de webshop automatisch 2, 3 of meer pakketten. Tot het punt dat het financieel aantrekkelijker wordt om de bestelling als pallet te laten bezorgen.

Afhalen

Giga-Gaas biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze opslag in Doesburg (Tijdens kantooruren). Het voordeel van afhalen is dat u geen verzendkosten betaalt. Onze opslag bevindt zich in het buitengebied van Doesburg.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de afhaal optie aan te vinken. Kiest u voor afhalen, dan ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling klaar ligt om af te halen.

Betaalwijze
Naast het betalen via Ideal of overboeking is het voor afhalers ook mogelijk om contant of met de pin te betalen wanneer u uw bestelling afhaalt in onze vestiging in Doesburg.

Afhaaladres (Het afhalen van uw bestelling is alleen mogelijk op afspraak, ivm het klaarzetten van uw bestelling)

Palletranden.nl (staat aangegeven als: Giga-Gaas)
(Ingang achterkant van de schuur)
Eekstraat 14
6984AG  DOESBURG
Tel : 0313-410787
E-mail: info@giga-gaas.nl

Openingstijden
9 uur t/m 17 uur  -  Maandag
9 uur t/m 17 uur  -  Dinsdag
9 uur t/m 17 uur  -  Woensdag
9 uur t/m 17 uur  -  Donderdag
9 uur t/m 16 uur  -  Vrijdag
Gesloten - Zaterdag & Zondag