opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Compostbak

Zelf compost maken is super makkelijk en zorgt ervoor dat je nooit meer grond hoeft te kopen. Ook hoef je nooit meer je snoeiafval weg te gooien, het gaat gewoon op de composthoop. Een compostbak gemaakt van palletranden is perfect voor iedereen met een moestuin, maar ook een siertuin of zelfs helemaal geen tuin.

Minder afval met compostbak

De palletranden zorgen ervoor dat de composthoop aan het oog onttrokken wordt zelfs wanneer je over twee linkerhanden beschikt. Met een deksel erop ben je er zeker van dat de compost lekker kan gaan broeien zonder dat de buren gaan klagen over stank overlast.

Compostbak sluit  kringloop

Ook wanneer je niet over een tuin beschikt, kan een composthoop een berg voldoening geven. Je verkleint de hoeveel afval die je produceert en je maakt een mooi product waar wormen dol op zijn. Op de composthoop kun je ook eierschillen en koffiedik kwijt en natuurlijk al je groente en fruit afval.

Langzaam opbouwen

Een composthoop begint vaak met een laag takken zodat er genoeg lucht bijkomt. Dan wordt de hoop laagsgewijs opgebouwd. Na elk laagje groenafval komt er een laag hooi of stro en wat kalk of eierschalen.  Zo wordt de berg steeds hoger. De palletranden zijn eenvoudig te stapelen en groeien met de composthoop mee! Af en toe een beetje water of brandnetelgier erover en de composthoop zal de mooiste berg aarde produceren die u ooit heeft gezien. Daar gaat wel een paar weken overheen, maar uw geduld zal beloond worden.

Bekijk het assortiment palletranden hier en bekijk de bijpassende deksels hier