opc_loader

   Lage Verzendkosten & Snelle Verzending!        Keihard De Goedkoopste!         Spoedlevering Mogelijk!

Pallet opzetranden 120x100x20cm (Industrial)

Artikelnr: PAL009
10,95
Verzendmethode
Verzenden NL:
5,95

Deze houten opzetrand heeft een afmeting van 120 x 100 x 20 cm (l x b x h).  Deze rand is gemaakt van 2de keus hout. Een zijde bestaat uit 2 planken. De opzetrand heeft goede sterke scharnieren waarmee ze makkelijk te bevestigen en te stapelen zijn.

Pallet randen zijn een waardevol verpakkingsmiddel om goederen tegen beschadiging tijdens vervoer te beschermen. je kunt met de pallet randen een pallet in een box of kist veranderen en de producten tot de gewenste hoogte stapelen en eventueel opslaan. De houten Pallet rand beschermt je producten en stabiliseert je pallets tijdens transport en opslag. Je kunt de pallet rand op de terugweg eenvoudig opvouwen en zo ruimte en kosten besparen.

De pallet randen kunnen ook perfect als bloembak of als moestuintje worden gebruikt en u helpen bij een verfijnd tuindesign op meerdere niveaus. De pallet randen kunnen op vele manieren worden gebruikt in de tuin als plantenbak voor bijvoorbeeld het planten van groenten, kruiden, of bloemen. Voor een langere levensduur buitenshuis raden wij aan de om de planken te schilderen met houtbeschermende verf.

De pallet randen zijn gemaakt van Noord-Europees naaldhout en zijn voorzien van verzinkte scharnieren. De opzet randen zijn aan de binnen en buitenkant geschaafd en gladgeschuurd.

Technische gegevens:

Lengte: 120 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 20 cm
Materiaal: Noord-Europees naaldhout met verzinkte scharnieren
Hout dikte: 2 cm.
Gewicht: 10 kg.

Certificatie: ISPM 15

De Houten opzet rand met scharnieren is in drie verschillende maten beschikbaar 120x80x20cm, 80x60x20cm en 120x100x20cm

Opvouwbaar, ruimtebesparend voor opslag, veelzijdig te gebruiken.
Eenvoudig te gebruiken ⩓” Perfecte stabiliteit ⩓” geschikt voor Blokpallets ⩓”

Pallet opzetranden 120x100x20cm (Industrial) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.